Recursos per educadors sobre sexualitat

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Títol» background_layout=»light» text_orientation=»left»]

RECURSOS PER A EDUCADORS/ES: DINÀMIQUES

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Descripció» background_layout=»light» text_orientation=»left»]

En aquest espai trobaràs documents de suport per realitzar accions educatives en la promoció de la salut sexual i prevenció del VIH/sida. T’oferim els següents destacats:

  • Dinàmiques per treballar aspectes relacionats amb l’educació sexual i la prevenció del VIH/sida en determinats col·lectius.
  • Marc teòric de SIDA STUDI per la realització de intervencions en la planificació d’accions
  • Dades epidemiològiques del VIH/sida
  • Informació bàsica del VIH/sida
  • Recursos per a educadors/es: materials audiovisuals

 

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=»Link» button_url=»http://www.sidastudi.org/ca/galerias/documentos-apoyo» use_background_color=»off» background_color=»#2EA3F2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» button_text=»Enllaç al web» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Webscreen» src=»http://salut.pallarssobira.cat/wp-content/uploads/2015/04/sexualitat.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»fade_in» sticky=»off» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Títol» background_layout=»light» text_orientation=»left»]

 

FITXES D’AUDIOVISUALS

 

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Descripció» background_layout=»light» text_orientation=»left»]

SIDA STUDI posa a la vostra disposició unes fitxes didàctiques per treballar en grup diferents curtmetratges relacionats amb la promoció d’una sexualitat saludable i la prevenció del VIH/sida. Cada un dels curtmetratges comentats forma part del nostre fons documental.

Pots consultar la fitxa bibliogràfica del catàleg amb tota la informació en l’apartat d’enllaços que trobaràs més abaix  i demanar en préstec el DVD.

També pots veure els videos comentats en les fitxes a la part final d’aquesta pàgina (aquest apartat només inclou els videos que es poden visualitzar directament al youtube o vimeo).

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=»Link» button_url=»http://www.sidastudi.org/ca/info/materiales_audiovisuales» use_background_color=»off» background_color=»#2EA3F2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» button_text=»Enllaç al web» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][/et_pb_row][/et_pb_section]