Guia de metodologies i continguts de les intervencions en prevenció de drogues (CATsalut)

,
image_pdfimage_print

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha presentat aquesta setmana aquest document que complementa la Guia de recomanacions per a la planificació de les intervencions en prevenció sobre drogues, que van publicar el passat mes de març de 2016.

Amb l’objectiu de recollir les característiques i els components dels programes de més “èxit”, durant tots aquests anys de treball en la prevenció dels problemes associats al consum d’alcohol i altres drogues, aquesta guia s’adreça als equips tècnics, com els o les professionals de joventut, que planifiquen i implementen actuacions en prevenció del consum o reducció de riscos.

La Guia és útil i pràctica, conté hipervincles interns que permeten navegar en una eina de consulta, on es recull la col·laboració i l’expertesa de dotze professionals de l’àmbit de la prevenció del consum de drogues.

L’entitat PDS (Promoció i Desenvolupament Social) ha definit els continguts de la guia que s’agrupen entre apunts, objectius i recomanacions cap a les accions, activitats o intervencions en prevenció de drogues i per a diversos àmbits. I es tanca amb diversos missatges clau.

Habilidades

Publicado el

12/09/2016

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 × cuatro =