image_pdfimage_print

Curs per educadors 2016-17: Entre Tots

Per aquest curs escolar 2016-17 hem convingut treballar el tema de les adiccions amb l’entitat Projecte Home, una entitat amb un llarg recorregut i experiència, que ha dissenyat un programa d’intervenció global anomenat “Entre Tots”.  Es tracta d’un projecte preventiu que promou les competències personals dels i les alumnes, per prevenir i evitar les adiccions, implicant als principals agents de la comunitat educativa,  adolescents, famílies i professorat.

La proposta de treball “Entre tots” s’iniciarà amb un curs formatiu adreçat a professors i altres professionals de l’àmbit social, salut i educatiu aquest mes d’octubre. Un cop realitzada aquesta formació, es proposarà la seva implementació a les aules, oferint recursos per a treballar a les tutories amb els alumnes i convocant sessions amb les famílies.

Descripció del curs:

El Programa ENTRE TOTS és un projecte preventiu que promou les competències personals dels i les alumnes, per evitar l’abús d’alcohol, altres drogues i ludopaties, implicant els principals agents de la comunitat educativa: els mateixos alumnat, les famílies i el professorat.

  • A qui s’adreça el curs: Educadors/es i professionals dels àmbits de l’ensenyament, la salut, social i del lleure.
  • Qui imparteix el curs: Sònia Font. Psicòloga i experta en drogodependències. Responsable del Servei de Projecte Home a Lleida.
  • Dies i horari previst: 20/27 d’octubre i 3/10 de novembre de 2016 en horari de 16.30h. a 19.30h. Número d’hores: 30 hores (15h presencials dividides en 4 sessions i 15h no lectives*)
  • Lloc: Sort (a confirmar segons inscrits)
  • Via de inscripció: a través de la Sra. Sònia Font al 695807908 / sfont@projectehome.org informant del nom, cognoms, DNI i professió. Els docents poden fer la seva inscripció també al formulari del Departament (si us dona cap error, feu-la inscripció normal)

Cursos anteriors:

Curs 2014-15

Curs 2014-15 «Com treballem l’educació emocional amb adolescents»