FAROS – Web e-salut de Sant Joan de Déu

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Títol” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

FAROS – Web e-salut de Sant Joan de Déu

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Descripció” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

FAROS Sant Joan de Déu és la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona. Ens dirigim principalment a mares i pares que tenen interès en rebre informació de qualitat sobre la salut dels seus fills. Tanmateix, FAROS es dirigeix a altres cuidadors i professionals, especialment en el camp de la salut i l’educació.

La nostra missió és donar informació i oferir tot el nostre coneixement per fomentar valors i hàbits saludables. Sempre comptem amb la col·laboració i revisió dels professionals de l’hospital i, per tant, garantim la màxima qualitat dels continguts que publiquem.

En concret, els objectius de FAROS són:

  • Generar un marc de difusió del coneixement sobre els temes de més actualitat en l’àmbit de la salut infantil i de l’adolescència.
  • Esdevenir actor principal a diferents nivells (polític, social, cultural) en la millora de la salut de la infància i l’adolescència, mitjançant l’elaboració de recomanacions, propostes i materials de difusió adequats a diferents públics.
  • Contribuir, amb la seva acció de divulgació, a millorar el benestar dels nens, dels adolescents i de les seves famílies.
  • Oferir FAROS com una eina de suport per a pares i altres professionals.

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Link” button_url=”http://faros.hsjdbcn.org/ca” use_background_color=”off” background_color=”#2EA3F2″ background_layout=”light” text_orientation=”left” button_text=”Enllaç al web” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Webscreen” src=”http://salut.pallarssobira.cat/wp-content/uploads/2015/02/Captura-de-pantalla-2015-02-18-a-les-9.07.52.png” show_in_lightbox=”off” url=”http://faros.hsjdbcn.org/ca” url_new_window=”off” animation=”fade_in” sticky=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Infermera Virtual

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Títol” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Infermera virtual

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Descripció” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

La Infermera virtual (Iv) és un actiu per a la salut, un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i la poblacions per mantenir la salut i el benestar. Com a portal de promoció i educació per a la salut vol ser un espai virtual de coneixement i interrelació amb l’usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres i a disposició de tots els professionals del sector salut, educatiu i social.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepció i desenvolupament.

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Link” button_url=”http://www.infermeravirtual.com/cat” use_background_color=”off” background_color=”#2EA3F2″ background_layout=”light” text_orientation=”left” button_text=”Enllaç al web” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Webscreen” src=”http://salut.pallarssobira.cat/wp-content/uploads/2015/02/Captura-de-pantalla-2015-02-18-a-les-9.02.50.png” show_in_lightbox=”off” url=”http://www.infermeravirtual.com/cat” url_new_window=”off” animation=”fade_in” sticky=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][/et_pb_row][/et_pb_section]